BFG:n ingår enbart i de dyrare utgåvorna av Rage 2

BFG:n ingår enbart i de dyrare utgåvorna av Rage 2

Rage 2 släpps nästa tisdag och kommer bjuda på mängder av olika krafter och vapen för att ta livet av oliktänkande i Avalanche Studios actionsandlåda. Bland annat kommer den klassiska Doom-puffran BFG göra ett gästspel, och vi har bekantat oss med dess snorgröna dödsbollar i tidigare klipp.

Oro kring vapnets vara eller icke vara dök dock upp via Reddit, och mycket riktigt har Bethesdas community manager MortalEmperor (för man måste tydligen heta töntiga saker på Reddit?) bekräftat att “BFG:n enbart kommer finnas tillgänglig som ett premiumföremål i Delxue- och Collector’s-utgåvarna under lanseringen”.

Detta antyder för all del att även vanliga dödliga kommer få leka med vapnet senare (förmodligen i form av ett betal-dlc), men det hela stinker ändå, och vapnets exklusiva natur borde ha basunerats ut redan från början i tydligare ordalag (även om det tydligen avslöjades i en pressrelease från i fjol)?.

Här är IGN:s tidigare gameplayklipp där BFG:n dyker upp under de sista sekunderna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts