Youtubare byggde pc av pasta, och den fungerar!

Youtubare byggde pc av pasta, och den fungerar!

Själv är jag en simpel man; datorer ska vara datorer och mat ska vara mat, och aldrig ska de två mötas. Youtubaren Micah Laplante håller dock inte med, för nu har han byggt en fungerande pc av pasta, och jag skulle ljuga om jag skulle påstå att det inte vattnas i munnen, åtminstone lite grann!

Micah Lapante har dokumenterat hela processen i den 26 minuter långa videon här nedan, och jag måste säga att jag beundrar dedikationen till ett attraktivt yttre, då den färdigbyggda datorn faktiskt ser ut som helt vanlig, smarrig lasagne vid en först anblick.

Det finns givetvis inte särskilt mycket utrymme för fläktar eller övriga kylsystem i en lasagne, så Micah Lapante har utgått från en notebook-pc av Asus (vars pekskärm inte fungerat på ett bra tag) och lade till ett gäng usb- och hdmi-portar för att skapa en fullt användbar pc, även om mjukvaran (framförallt otaliga uppdateringar för Windows 10) lade ut krokben för processen. Lite Rocket League-spelande fick Lapante till stånd i alla fall!

Här är Micha Lapantes video om den fascinerande pasta-pc:n.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts