Vad är Rage 2? Ny actionfylld trailer har svaret!

Vad är Rage 2? Ny actionfylld trailer har svaret!

Har du legat sömnlös och grubblat över vilken typ av spel Rage 2 kommer bli de senaste veckorna? Antagligen inte (såtillvida du inte jobbar hos spelets svenska utvecklare Avalanche Studios!) men Bethesda har ändå släppt en ny trailer som svarar på frågan med hjälp av en rad kraftiga slagord.

Eller vad sägs om “Rage 2 är en vansinnigt vild öppen värld-skjutare”, där du kan “köra eller skjuta” det mesta du ser. Trailern fortsätter sedan med ett potpurri av fiender, vapen och mysiga karaktärsförmågor, såväl som en lista över sidoaktiviteter, däribland “ark hunting” (ser ut som lootlådor?), “episka konvojstrider” (en av de bästa delarna av Avalanche Studios Mad Max-spel från 2015),”Mutant Bash TV” (ett sorts galet tv-program?) samt “Chaz Car Derby”, tävlingar med spelets pigga offroad-fordon. Bethesda påpekar också att man “inte behöver oroa sig” om man inte spelat det första Rage, så berättelsen verkar vara rätt fristående i uppföljaren.

Rage 2 släpps den 14 maj. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts