Shelter 3 har utannonserats, kolla in debuttrailern!

Shelter 3 har utannonserats, kolla in debuttrailern!

2013 släppte svenska Might and Delight sitt Shelter, ett överlevnadsspel där man spelade som en grävlingsmamma som tog hand om sina barn samtidigt som man försökte flytta till ett nytt gryt. Shelter 2 följde 2015 (där man spelade som ett lodjur) och nu har Shelter 3 presenterats!

Debuttrailern hittar du här nedan, och via spelets produktsida på Steam får vi reda på att man den här gången kommer spela som elefant. Precis som i tidigare spel har man även här en hel hop ungar att ta hand om, men den stora skillnaden den här gången är att man rör sig i flock tillsammans med andra elefantfamiljer. Vi kan även förvänta oss gott om miljövariation i form av både djungler och tundror, och om man vandrar nattetid kan det även hända att man stöter på sina förfäders mytomspunna mötesplatser!

Shelter 3 släpps någon gång under 2020. Här är debuttrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts