Någon har moddat in tåget Thomas i Sekiro: Shadows Die Twice

Någon har moddat in tåget Thomas i Sekiro: Shadows Die Twice

Tidigare i år var det populärt att byta ut Mr. X i Resident Evil 2 mot allsköns nonsens, inklusive tåget Thomas. Moddcomunityt för Sekiro: Shadows Die Twice vill inte vara sämre, och har därför ersatt The Great Serpent (den enorma ormen som gäckar spelaren under valda delar) med just tåget Thomas.

Personligen har jag fortfarande ingen större aning om vem eller vad tåget Thomas är, men klippet nedan är ändå lite småskojigt, speciellt delen där spelaren hugger Thomas i ögat (loket?) när Thomas nosar alltför nära en utmärkt placerad bärstol med skynke. Modden är skapad av Katalash och kan laddas ner via Nexusmods, där vi även hittar kostympaket, Bloodborne-karaktärer och en modd som helt och hållet tar bort kostnaden för spirit emblems, som From Software själva gjorde billigare i förra veckans officiella uppdatering.

Här är tåget Thomas i Sekiro: Shadows Die Twice.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts