Karaokespelet Twitch Sings är ute nu, och det är gratis

Karaokespelet Twitch Sings är ute nu, och det är gratis

I egenskap av en man som ibland sjunger live på internet (främst julsånger, men ibland även animemusik) måste jag säga att Twitch Sings har väckt mitt intresse. Det är nämligen en prekär process att spela licenserad musik på internet, så då är det bra att ha en officiell produkt att luta sig mot!

Twitch Sings är ute nu och kan laddas ner här, och precis som namnet antyder rör det sig om ett karaokespel av Twich och Harmonix för Twitch-användare. Själv brukar jag streama via Youtube (av anledningar vi inte går in på) men detta är faktiskt ett av de största incitamenten jag fått för att åtminstone doppa tårna i grannpoolen.

Enligt Reddit är det här en lista över sångerna som finns med i spelet (ingen officiell lista finns tillgänglig, tydligen) och bland utbudet hittar vi bland annat en lång rad Abba- och AC/DC-låtar, tillsammans med The Beatles, Avril Lavigne, Britney Spears, en rad klassiska Disney-nummer och ungefär 1500 låtar till.

Dock ingen musik av världshistoriens bästa band Guano Apes, vilket gör mig rosenrasande.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts