Kanadensiska Walmart omfamnar Rage 2-läckan med charmig förhandsbokningsbonus

Kanadensiska Walmart omfamnar Rage 2-läckan med charmig förhandsbokningsbonus

Minns du läckan av kanadensiska Walmart som råkade avslöja det vid tidpunkten extremt långsökta Rage 2? Spelet visade sig finnas på riktigt ändå, men utgivarna Bethesda valde att driva med situationen istället för att bli arga, genom att påpeka allt som var fel med Wal-Marts placeholder-omslag i en tweet.

Rage 2 släpps den 14 maj, och istället för att försöka sopa gamla misstag under mattan har kanadensiska Walmart valt att omfamna dem, genom att ge alla som förhandsbokar Rage 2 via kedjan ett exklusivt, alternativt fodral, baserat på Bethesdas ursprungliga tweet. Dock enbart för konsolversionerna av Rage 2 av någon anledning, men vi tyckte ändå att det här tilltaget var tillräckligt lustigt för att lyfta fram det i en nyhet.

Här är kanadensiska Walmarts tweet om det exklusiva Rage 2-omslaget.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts