Alicia Vikanders Tomb Raider-film verkar få en uppföljare

Alicia Vikanders Tomb Raider-film verkar få en uppföljare

Bild: Warner Bros.

Förra våren hade den nya Tomb Raider-filmen, med svenska Oscars-vinnaren Alicia Vikander i rollen som Lara Croft, biopremiär världen över. Mottagandet var inte direkt strålande, men inte heller dåligt, och bevisligen drog actionäventyret in tillräckligt med pengar för att motivera en uppföljare.

Enligt Deadline har MGM och Warner Bros nämligen anställt Amy Jump (som tidigare skrivit manuset till actiondramat Free Hire tillsammans med regissören Ben Wheatley) som manusförfattare för Tomb Raider 2. Källor som pratat med Deadline säger att Alicia Vikander “gillar vad hon är” i det nya manuset, vilket kanske antyder någon form av dramatisk karaktärsutveckling? Personligen har jag inte sett Alicia Vikanders Tomb Raider-film ännu, men lite nyfiken på att kolla in den blir jag ju av dessa nyheter.

Låt oss hoppas på mer lyckade filmaffischer den här gången bara!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts