Wrath: Aeon of Ruin är ett nyutvecklat fps i första Quake-motorn

Wrath: Aeon of Ruin är ett nyutvecklat fps i första Quake-motorn

De senaste åren har kraftigt 90-tals-inspirerade fps varit på tapeten. Genrens fornstora giganter 3D Realms lanserade Ion Maiden i early access via Steam för drygt ett år sedan (baserat på Duke Nukem 3D:s Build-motor) och nu har det beryktade Quake-baserade projektet också presenterats!

Således kan vi säga hej och hallå åt Wrath: Aeon of Ruin, och utöver debuttrailern och gampelaydemon här nedan kan du också lära dig mer om spelet via produktsidan på Steam. För utvecklingen står Killpixel, ett gäng med rötterna i moddscenen för just Quake, och spelet utlovar bland annat nio olika vapen (med flera olika avfyrningslägen) tillsammans med tre olika hubbar bestående av 15 enorma, sammankopplade nivåer fyllda med fiendehorder, lore och uråldriga hemligheter. Wrath: Aeon of Ruin kommer också bjuda på en inbyggd nivåeditor, och online multiplayer (inklusive co-op) baserat på nätkoden från Quakeworld.

Wrath: Aeon of Ruin släpps någon gång i sommar. Här är debuttrailern och de första spelsekvenserna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts