Veckan som gått på PC Gamer (v. 12, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 12, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

The Division 2

av Jerry Fogselius

“Detta är ett lika behagligt tidsslukeri som Stardew Valley, fast med explosioner och pangpang istället för mjölkning av kor.”
Bild från The Division 2.

* * *

Ape Out

av Joakim Kilman

“Mot slutet regnar bomber från himlen, och extremt irriterande fiender med eldkastare försöker förvandla dig till en slät naken-gorilla.”
Bild från Ape Out.

* * *

PÅ GÅNG

Barotrauma

av Joakim Kilman

“I grund och botten är detta ett co-op-fokuserat överlevnadsspel om att hålla en rymd-ubåt flytande. Men i det konceptet ryms mängder med intressanta detaljer som verkligen kan komma att höja spelet en bra bit över mängden.”
Bild från Barotrauma.

* * *

VIDEOR

Recension Post Scriptum: Hypnospace Outlaw

av PCG-Redaktionen

* * *

I afton spel med The Division 2 – review in progress

av PCG-Redaktionen

* * *

I afton spel med No Man’s Sky Next!

av PCG-Redaktionen

* * *

Till dagens spellunch serveras Rico och The Division 2. Smör, bröd och sallad ingår.

av PCG-Redaktionen

https://www.youtube.com/watch?v=F1KBAX2BlN8

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts