Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 har avslöjats, kolla in första trailern!

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 har avslöjats, kolla in första trailern!

Precis som Paradox Interatactive antytt de senaste veckorna avslöjade man ett nytt Vampire: The Masquerade-spel igår, men till skillnad från tidigare spekulationer rör det sig inte om en remake av Bloodlines, utan om en uppföljare. Således kan du kolla in debuttrailern för Bloodlines 2 här nedan!

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 har också en hemsida där vi kan läsa att spelet planeras släppas under första kvartalet 2020, och att berättelsen utspelar sig i Seattle och inte Los Angeles, där originalspelet ägde rum. Vidare kan man även förhandsboka spelet redan nu för att “få spela det tidigt” (suck, måste ni verkligen syssla med sånt här också, Paradox?) och feature-listan skryter med att du kommer “få bli den ultimata vampyren”, och utforska en värld där kan ansluta dig till olika fraktioner, och se “karaktärer reagera på dina val”.

Bloodlines 2 utvecklas, passande nog, av Seattle-baserade Hardsuit Labs, ett gäng som hittills främst agerat supportstudio för andra utvecklares spel. Brian Mitsoda, den kreativa hjärnan bakom det första Bloodlines, återvänder dock som lead narrative designer för Bloodlines 2, vilket torde säkerställa kontinuitet i ton och design.

Här är den första trailern för Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts