To the Moon-skaparnas nästa spel blir en thriller om “blodiga mord”

To the Moon-skaparnas nästa spel blir en thriller om “blodiga mord”

Kan Gao, mannen bakom kultklassikern To the Moon och 2017 års Finding Paradise (recension) började teasa sitt nya projekt förra sommaren, med en första, mystisk skärmdump föreställande de regndränkta fasaderna av en till synes nedgången herrgård (eller annan större byggnad).

Nu har det visat sig att det här spelet sannolikt heter Impostor Factory, och i videon nedan hittar du en förhandstitt på spelets temamelodi. Enligt våra brittiska kollegor kommer titeln “påminna” om Kan Gao och Freebird Games tidigare verk – men det kommer också “markera slutet på en era för utvecklingsteamet”, genom ett “påtagligt skifte” från utvecklarnas tidigare story-struktur, då spelarna den här gången får ta del av ett “tidsåterställande thriller-mysterium som involverar en serie blodiga mord”. Intressant!

Impostor Factory kommer bli klart “en dag”. Här är förhandstitten på temamelodin.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts