SWAT 4-doftande Ready or Not visar upp sig i gameplaytrailer

SWAT 4-doftande Ready or Not visar upp sig i gameplaytrailer

“Taktiska actionspel” betyder något helt annat nu för tiden är för 20 år sedan. Spelserier som Rainbow Six har strömlinjeformats och förenklats, även om Rainbow Six Siege fortfarande absolut har sina taktiska element. Ready or Not ämnar fylla tomrummet, och nedan ser du en ny gameplaytrailer.

För övrig information kan du vända dig till utvecklarna Void Interactives hemsida, där Ready or Not framstår som en själslig uppföljare till kultklassikern SWAT 4 från våren 2005. Realism är i centrum, och Void Interactive har tagit hjälp av verkliga insatsteam för att skapa “ett poängsystem som är både utmanande och realistiskt” (spelet kommer bjuda på både enspelar- och onlinelägen). Därtill väntar ett “simpelt och organiskt kontrollschema”, ett klassiskt planeringssystem, röstkontrollerade AI-kamrater samt mängder av olika vapentillbehör och övrig utrustning som verkligen låter dig finslipa din taktik, och dina polisers individuella roller.

Ready or Not siktar på lansering i slutet av 2020. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts