Sniper Elite 5, Sniper Elite V2 Remastered och Sniper Elite VR har avslöjats!

Sniper Elite 5, Sniper Elite V2 Remastered och Sniper Elite VR har avslöjats!

För två år sedan släpptes Sniper Elite 4. Vi delade ut betyget 78 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “trots samma gamla brister höjer de öppna nivåerna Sniper Elite 4 långt över sina föregångare”. Och nu har Rebellion utannonserat inte bara en, utan hela tre nya Sniper Elite-titlar!

Avtäckandet skedde via Twitch igår kväll (i natt?) då man avslöjade Sniper Elite 5, Sniper Elite VR och Sniper Elite V2 Remastered. De två förstnämnda titlarna sade Rebellion inte särskilt mycket om, men nedan ser du debuttrailern för Sniper Elite V2 Remastered. Precis som titeln antyder rör det sig om en uppiffad version av originalspelet från våren 2012, och nyheterna inkluderar bland annat förbättrad grafik, 4K- och HDR-stöd, ett nytt foto-läge, nya spelbara karaktärer och multiplayer för upp till 16 spelare.

Ägare av originalet kommer erbjudas en rea när Sniper Elite V2 Remastered släpps senare i år. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts