Oddworld: Soulstorm visar upp sig i ny filmisk trailer

Oddworld: Soulstorm visar upp sig i ny filmisk trailer

I början av fjolåret visade Oddworld Inhabitants upp den första skärmdumpen från Oddworld: Soulstorm. Och nu har man äntligen också visat upp den allra första trailern, tillsammans med en liten video som poängterar exakt hur mycket jobb det ligger bakom en 90 sekunder lång filmsnutt.

Oddworld: Soulstorm är uppföljaren till Oddworld: New ‘n’ Tasty från 2014, som i sin tur var en remake av originalspelet Oddworld: Abe’s Oddyssee från 1997. Soulstorm är emellertid inte en remake av Abe’s Oddysees uppföljare Abe’s Exoddus, utan beskrivs som något “helt eget”.

Soulstorm är ett helt nytt spel, sade Oddworld Inhabitants Peter Chapman i en fjolårsintervju med våra brittiska kollegor. Jag tror att vissa kanske förväntar sig någon sorts remake, men det är definitivt mycket större än så. Vi berättar vad som hände med Abe efter händelserna i New ‘n’ Tasty, så vi kommer få se miljöer och kanske vissa av de bredare storyelementen som kan vara bekanta för de som har en djup förståelse av våra äldre spel.

Här är den nya trailern för Oddworld: Soulstorm och bakom kulisserna-videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar