Mount & Blade 2: Bannerlord kommer äntligen få en stängd beta!

Mount & Blade 2: Bannerlord kommer äntligen få en stängd beta!

Mount & Blade 2: Bannerlord utannonserades i september 2012, ungefär två och ett halvt år efter lanseringen av det kultförklarade originalspelet. Och nu, över sex år efter att vi först fick nys om titeln, har utvecklarna Taleworlds äntligen avslöjat en kommande stängd beta för Mount & Blade 2.

Det hela nämns nästan i förbifarten i ett nytt blogginlägg på Steam, som egentligen handlar om multiplayerläget Skirmish, där spelare kan banka på varandra i lagbaserade 6v6-strider i kampen över kontrollpunkter. Inga datorstyrda soldater syns till i det här läget (Mount & Blade var en av de tidiga trendsättarna för multiplayerspel med AI-mobs), men vi kommer få gott om dynamik ändå eftersom spelare kommer få välja mellan olika enhetstyper, där de mer kraftfulla kostar fler poäng och därför kommer kunna spawnas mera sällan.

Vi har ännu inget datum för den stängda betan, men vi kommer få mer information “snart”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts