“Grandma Skyrim” kommer förevigas i The Elder Scrolls VI!

“Grandma Skyrim” kommer förevigas i The Elder Scrolls VI!

Hösten 2016 firade 80-plussaren Shirley “Grandma Skyrim” Curry hela 300 let’s play-filmer med Bethesdas rollspel The Elder Scrolls V: Skyrim. Sedan, efter att The Elder Scrolls VI hade utannonserats under E3 i fjol, startade fansen en namninsamling för att föreviga henne i Skyrims uppföljare.

Namninsamlingen sitter i skrivande stund på strax över 49 000 signaturer, något som lett till att Bethesda har tagit notis, och resultatet kan du se från och med 8:40 i den nya jubileumsvideon här nedan. Shirley Curry säger att “det här betyder mycket för mig, eftersom jag skulle bli extremt glad över att få veta att någon spelar som min karaktär i ett framtida Elder Scrolls-spel”. Vi på PC Gamer hoppas på att Shirley Curry hålls vid god hälsa, så att hon kan ladda upp 300 let’s play-filmer från The Elder Scrolls VI också. Skynda, Bethesda!

Här är Bethesdas video som uppmärksammar The Elder Scrolls 25-års-jubileum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts