Atomicrops är en postapokalyptisk jordbrukssimulator med roguelite-action

Atomicrops är en postapokalyptisk jordbrukssimulator med roguelite-action

Anser du att Stardew Valley bjuder på bristfällig action? Är du av åsikten att Nuclear Throne fokuserar för lite på jordbruk? Vill du gifta dig med en tomat? Om du svarar “ja” på åtminstone en av dessa frågor så kanske Atomicrops är något för dig, och nedan kan du kolla in den färska debuttrailern!

Atomicrops beskrivs nämligen som “en actionpackad roguelite-jordbrukssimulator där du måste kultivera och försvara den sista kvarvarande bondgården i den postapokalyptiska ödemarken”. Du kan läsa mer om Atomicrops på utvecklarna Raw Furys egna hemsida, där det även bjuds på en del animerade giffar (bara jag som tycker att grafikstilen påminner rejält om Nidhogg 2?) och utlovad lansering någon gång under sommaren 2019. Kan Atomicrops bli ett spelmässigt potpurri utöver det vanliga? Det verkar onekligen så!

Här är debuttrailern för Atomicrops.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts