Veckan som gått på PC Gamer (v. 8, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 8, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Apex Legends

av PCG-Redaktionen

Apex Legends avviker inte mycket från PUBG-formeln. Det är Respawns fantastiska tolkning av konceptet som gör spelet så speciellt.”
Bild från Apex Legends.

* * *

Anthem

av PCG-Redaktionen

” De inblickar vi får i karaktärernas liv är förutsägbara och kräver ingen ansträngning. När det var meningen att jag skulle känna ett behov av att skydda dem var jag mestadels likgiltig. ”
Bild från Anthem.

* * *

Dirt Rally 2.0

av Benny Holmström

“Det är en märklig känsla; hur kan jag gå från totalt oberörd till nyförälskad på ett halvår, speciellt när det handlar om två rallyspel av samma studio? Vilken magi Codemasters utfört under motorhuven vet jag inte, men det är precis så här jag föreställer mig att det känns att köra rallybil i verkligheten.”
Bild från Dirt Rally 2.0.

* * *

Astroneer

av Mats Nylund

“Det händer att jag kör över krönet på en kulle med min hemmabyggda utforskartraktor, och bara stannar upp för att njuta av soluppgången. När traktorn inte fastnar på en osynlig pixel, eller helt enkelt lägger av, förstås.”
Bild från Astroneer.

* * *

VIDEOR

Retro: Ett misslyckat försök att spela vampyrcyberpunk-spelet Bloodnet

av PCG-Redaktionen

* * *

Retrohörnan: Duke Nukem 3D

av PCG-Redaktionen

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts