Veckan som gått på PC Gamer (v. 7, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 7, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Far Cry: New Dawn

av Jerry Fogselius

“När det gäller gameplay är det däremot en annan femma (eller samma femma, rättare sagt). Trots att den pigga färgpaletten först lurar mig, påminns jag snabbt om att detta är något jag redan har spelat.”
Bild från Far Cry: New Dawn.

* * *

Metro Exodus

av Joakim Kilman

“Främst är det, när krutröken lagt sig och tystnaden sätter in, ett bitvis förtvivlat vackert spel om en värld som förtjänar så mycket bättre. Och om dess invånare, som aldrig tycks kunna ta sig ur sin destruktiva våldsspiral.”
Bild från Metro Exodus.

* * *

Crackdown 3

av Joakim Kilman

“Det är dock synd på ett intressant koncept att det förpassas till små arenor i en inte speciellt engagerande multiplayer. Lite mer spektakulär förstörelse i kampanjen hade inte skadat.”
Bild från Crackdown 3.

* * *

Yakuza Kiwami

av Benny Holmström

“Dramat och politiken är inte lika indragande den här gången (även om Nishikiyamas förfall hanteras med bravur) och de vanligtvis så dråpliga sidouppdragen framstår som sansade och simpla.”
Bild från Yakuza Kiwami.

* * *

Eastshade

av Erik Bergérus

“Det finns något genialiskt i att låna så mycket från The Elder Scrolls – och då främst Skyrim – och sedan fylla den ramen med något helt annat än elaka oknytt och magiska svärd.”
Bild från Eastshade.

* * *

Civilization VI: Gathering Storm

av Joakim Kilman

“Kort och gott – Gathering Storm är mer än bara några slumpmässiga naturkatastrofer som dyker upp då och då. Det är en genomarbetad, genomtänkt förbättring av grundspelet som mildrar några av dess brister, och förhöjer dess förtjänster.”
Bild från Civilization VI: Gathering Storm

* * *

VIDEOR

Retrohörnan: Resident Evil 4

av PCG-Redaktionen

* * *

PC Gejmrar: Far Cry New Dawn

av PCG-Redaktionen

https://www.youtube.com/watch?v=dlMvM3eU728

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts