Furi-utvecklarna presenterar Haven, ett romantiskt co-op-rollspel!

Furi-utvecklarna presenterar Haven, ett romantiskt co-op-rollspel!

Sommaren 2016 släpptes Furi, ett superstiligt bossrushspel som Erik Bergérus beskrev som “snabbt och snyggt”, även om det säregna tempot verkligen inte passade alla (recension). Och nu har The Game Bakers utannonserat sitt nästa verk; säg hej och hallå åt Haven, ett romantiskt co-op-rollspel!

Nedan ser du en första teaser för Haven, och på Steam kan vi läsa att huvudrollerna är “två älskare som flytt till en förlorad planet, där det enda som spelar roll är att de håller sig tillsammans”, även om man också kommer kunna spela Haven på egen hand om man så vill (förmodligen med en AI-styrd kompanjon?). Särskilt mycket mer vet vi inte i dagsläget, men av bilden ovan att döma kommer spelet ha ett turordningsbaserat stridssystem, där bägge spelarna väljer kommandon för sin karaktär samtidigt. Som upplagt för en skön, stressfri co-op-upplevelse med andra ord, även om vi givetvis räknar med att systemet kommer ha djup så det räcker och blir över.

Haven släpps någon gång under 2020. Här är debutteasern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts