Apex Legends spelades av över 25 miljoner den första veckan

Apex Legends spelades av över 25 miljoner den första veckan

Förra måndagen släpptes Apex Legends, den nya battle royale-skjutaren av Titanfall-utvecklarna Respawn Entertainment, som dessutom är free-to-play. Redan efter 72 timmar hade man samlat ihop 10 miljoner spelare, och nu, en vecka efter lanseringen, har över 25 miljoner spelare doppat tårna i arenan!

Dessa siffror når oss via hästens mun, det vill säga Respawn-vd:n Vince Zampella, som sammanfattat Apex Legends första levnadsvecka på Electronic Arts hemsida. Av de 25 miljonerna har dessutom “en bra bit över 2 miljoner” spelat Apex Legends samtidigt, vilket just nu gör spelet mer än dubbelt så populärt som PUBGSteam (även om det bör påpekas att Apex Legends-siffrorna innefattar konsolpubliken också).

Vince Zampella tar även tillfället i akt för att göra reklam för Twitch Rivals Apex Legends Challenge (säg det fem gånger snabbt!) där 48 av de mest populära Apex Legends-streamarna kommer göra upp med varandra ikväll och nästa tisdag. Därtill väntar också Alla hjärtans dag på torsdag, med tillhörande Apex Legends-loot på temat.

Slutligen kommer även Season One i Apex Legends introduceras i mars, tillsammans med ett Battle Pass och nya hjältar (förlåt, Legender!), nya vapen och ny loot. Inom kort kan vi förmodligen också vänta oss duo- och sololägen, även om den informationen inte bekräftats officiellt riktigt ännu.

Här är en video som firar 25 miljoner spelare i Apex Legends.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts