Spelrum #13 – Vi blickar framåt – igen

Spelrum #13 – Vi blickar framåt – igen

Redan en knapp månad in i 2019 har det varit ett minst sagt händelserikt år. Vad som kan tänkas ske i spelväg de övriga 11 månaderna är ämnet för dagen när Spelrum kastar på sig Saida-cosplayen och siar om framtiden.

Det leder till ett karaktäristiskt cyniskt samtal om Anthem, The Division 2, Far Cry: New Dawn, Battletoads, Psychonauts 2, Creaks, In The Valley of the Gods, och mycket, mycket mer. Dessutom får Jerry utstå en hel del bitterhet från de äldre delarna av staben.

I det här avsnittet hör vi Jerry Fogselius, Joakim Kilman, Benny Holmström, och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts