Praey for the Gods lanseras i early access imorgon, kolla in nya trailern!

Praey for the Gods lanseras i early access imorgon, kolla in nya trailern!

Sommaren 2016 finansierades det Shadow of the Colossus-doftande Praey for the Gods (på den tiden Prey for the Gods, innan titeln ändrades på grund av Bethesda) via Kickstarter. Och nu, två och ett halvt år senare, är det äntligen dags för early access-lansering via Steam. Kolla in nya trailern här nedan!

Praey for the Gods går live imorgon kväll, och på spelets Steam-sida kan vi läsa att tremannateamet hos No Matter Studios betraktar spelets kärnmekanik som “solid”, men man vill ändå skapa lite extra innehåll, polera och optimera spelet innan version 1.0 lanseras någon gång under de kommande 6-12 månaderna.

Den främsta inspirationskällan är (som vi redan konstaterat här ovan) Playstation 2-klassikern Shadow of the Colossus, ett spel som jag personligen fortfarande klassar som ett av världens allra bästa. Således kretsar Praey for the Gods till stora delar kring utforskande av ensliga miljöer och bossuppgörelser mot enorma jättar, även om det här spelet även kommer innehålla strider mot vanliga dussinfiender och vissa överlevnadselement.

Här är den nya trailern för Praey for the Gods.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts