Endless Space skänks bort, uppföljaren har gratishelg

Endless Space skänks bort, uppföljaren har gratishelg

Våren 2017 släpptes Endless Space 2, ett strategispel i 4X-stil som vår recensent Tobias Garsten tog emot med vidöppna 88-procentiga armar. Nu under helgen är Endless Space 2 gratis att provspela via Steam (det har också en 66-procentig rea) och därtill skänks föregångaren bort helt gratis!

För att permanent utöka ditt Steam-bibliotek med Endless Space måste du dock gå och registrera dig på Segas och Amplitude Studios egna onlineplattform Games2Gether.com, och länka ditt Steam-konto. Det hela är lite småjobbigt, men till slut fick åtminstone jag Endless Space adderat till mitt Steam-konto (de största svårigheterna kom sig av att jag hade glömt bort mitt Steam-lösenord!) även om jag förmodligen aldrig någonsin kommer spela det (4X-strategi är tills vidare inte min grej). Men hej, gratis är ju gratis är supergott. Och gratis!

Här är lanseringstrailern för Endless Space från sommaren 2012.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts