Den stängda The Division 2-betan drar igång i februari

Den stängda The Division 2-betan drar igång i februari

The Division 2, den nya lootbaserade onlineskjutaren av Malmö-baserade Massive Entertainment, rullas ut till massorna dem 15 mars. Dock inte via Steam, eftersom spelet enbart kommer släppas till Epic Games Store, utöver Ubisofts egna onlineplattform Uplay. Och nu har vi fått betabesked och ny trailer!

Alla som förhandsbokar The Division 2 kommer garanteras en plats i det kommande stängda betatestet som äger rum mellan den 7 och 10 februari (torsdag och söndag). Men om du inte vill förhandsboka spelet (man ska inte förhandsboka spel!) kan du ändå registrera dig på den officiella hemsidan, och få tillgång till betan “om utrymme finns”. Lite surt, måhända, men vi på PC Gamer gissar nog att de allra flesta som vill spela The Division 2 kommer kunna göra det ändå, eftersom motsatsen sannolikt skulle resultera i en negativ pr-storm.

Här är en ny storytrailer för The Division 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar