Bethesda och Warner Bros har gjort upp Fallout/Westworld-härvan i godo

Bethesda och Warner Bros har gjort upp Fallout/Westworld-härvan i godo

Förra året rapporterade vi att Bethesda stämde Warner Bros över de sistnämndas spel baserat på tv-serien Westworld. Bethesda menade att Westworld var en ripoff av deras Fallout Shelter och inkluderade även Behaviour Interactive som faktiskt utvecklade bägge spelen.

Efter ett halvårs legala bryderier bakom kulisserna har nu bägge parterna kommit till en överenskommelse. Studiorna är dock fortsatt återhållssamma med specifik information om slutresultatet. I ett gemensamt uttalande förklarar de helt enkelt att de gjort upp i godo utan några ytterligare detaljer. Förmodligen kan vi gissa att lite pengar passerat över ett bord, men det är givetvis bara spekulationer.

Vad som dock klart är att uppgörelsen är “with prejudice”, vilket betyder att det inte kan överklagas eller tas till rätten igen. Alltså kan vi med all säkerhet säga att den här rättsliga tvisten är över en gång för alla. Låt oss fira genom att njuta av Fallout Shelter! Eller, ännu bättre, låt oss skita i det.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts