Sledgehammers medgrundare Glen Schofield lämnar Activision

Sledgehammers medgrundare Glen Schofield lämnar Activision

I slutet av februari beslöt sig Sledgehammer Games-grundarna Michael Condrey och Glen Schofield för att anta nya och mer exekutiva roller inom Activision, istället för att regissera Call of Duty-spel. Men nu har den sistnämnda avslöjat att han lämnar Activision helt och hållet vid årsskiftet.

Du kan läsa Glen Schofields avskedstweet här nedan, där han berättar att han haft “en bra tid här hos Activision” och att han är stolt över Call of Duty: Modern Warfare 3 (som Sledgehammer hjälpte till med eftersom huvudstudion Infinity Ward genomlevde rejäl turbulens vid tillfället), Call of Duty: Advanced Warfare och Call of Duty: WWII. Men nu känner han att det är dags att “prova på något nytt”, men först blir det lite välförtjänt semester efter årsskiftet. Schofield har även samtalat lite smått med Gamespot, men vill ännu avslöja vad som väntar härnäst (även om det låter som att han kommer stanna kvar i spelbranschen).

– Efter nio år med Call of Duty (som jag älskar) tror jag bara att jag behöver en förändring. Jag kommer ta gott om tid på mig att hitta mitt nästa nästa jobb, försäkra mig om att det är exakt vad jag vill göra. Jag har fortfarande att par bra spel kvar i mig.

Här är Glen Schofields tweet om hans separation med Activision.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts