Hitman 2:s andra elusive target kan mördas framför greenscreen

Hitman 2:s andra elusive target kan mördas framför greenscreen

I november släpptes Io Interactives nya lönnmördarsimulator Hitman 2 (recension) och kort därpå gick spelets första elusive target live i form av ingen mindre än Sean Bean. Eluvsive target nummer två lyser tyvärr inte med lika klar stjärnglans, men det är säkert roligt att försöka ta livet av honom ändå.

Elusive Target #2: The Revolutionary är live i Hitman 2 nu, och du har fram till den 30 december (nu på söndag) på dig att mörda honom. Målet i fråga är Vicent Murillo, en fascistisk militärledare som var prominent under 1980-talet, innan han mystiskt försvann. Nu är han emellertid tillbaka, och vill skapa en ny världsordning med avstamp i Colombia. I trailern här nedan spelar han in propagandavideor framför en greenscreen, så vi hoppas verkligen att 47:an ges möjligheten att klä sig helt och hållet i grönt och därigenom mörda Vicent Murillo brutalt under en livesändning, utan att någon kan se honom överhuvudtaget. Vore nog det tossigaste livesända mordet någonsin!

Här är den nya trailern för Elusive Target #2: The Revolutionary i Hitman 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts