Hitman 2 har fått juligt uppdrag, och det är gratis att spela för precis alla!

Hitman 2 har fått juligt uppdrag, och det är gratis att spela för precis alla!

Utifall du missade 2016 års Hitman när det begav sig så gläder det dig förmodligen att få veta att du precis nu har möjligheten att spela juluppdraget i Hitman 2. Hitman 2: Holiday Hoarders gick nämligen live under gårdagen, och nedan kan du se en trailer fylld till bredden med riktigt, riktigt hårda julklappar.

Precis som det tidigare juluppdraget handlar det om en utpyntad version av Paris-kartan från det första Hitman (inte det allra första, utan det första nya, du fattar!) där Agent 47 får i uppdrag att eliminera två tjuvar, som lyckats få tillgång till modeutställningen och ämnar stjäla diverse föremål. Hitman 2: Holiday Hoarders är dessutom helt gratis, till och med för dig som inte äger något av de två Hitman-spelen sedan tidigare, eftersom Paris-episoden är tillfälligt avgiftsfri via Steam ända fram till den 8 januari. Tackar och bockar!

Här är trailern för Hitman 2: Holiday Hoarders.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts