Dragon Age-regissören Mike Laidlaw flyttar till Ubisoft Quebec

Dragon Age-regissören Mike Laidlaw flyttar till Ubisoft Quebec

Biowares Dragon Age 4 kommer sannolikt presenteras under The Game Awards i natt, men seriens skapare Mike Laidlaw lämnade den kanadensiska studion redan förra hösten. Nu kommer han emellertid återvända till AAA-världen tillsammans med Assassin’s Creed Odyssey-studion Ubisoft Quebec!

Detta avslöjade Mike Laidlaw via Twitter, och därtill berättar han också att han agerar creative director under utvecklandet av ett tills vidare ej utannonserat projekt. Det senaste året har Laidlaw jobbat som konsult, vilket han beskriver som “en fantastisk upplevelse” eftersom det gav honom möjligheten att “arbeta med tean av alla storlekar och kompositioner världen runt”. Speciellt vill han framhålla teamet bakom det Kickstarter-finansierade rollspelet The Waylanders, samtidigt som han beklagar sig över att “inte längre kunna jobba heltid” med det.

Slutligen poängterar Mike Laidlaw att han inte kan diskutera “exakt” vad han kommer göra, men att Ubisoft-projektet är “tillräckligt spännande för att jag ska flytta halvvägs över kontinenten”. Han ser också fram emot att damma av sina franskakunskaper! Här är Mike Laidlaws tweet om flytten till Ubisoft och Quebec.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts