De 31 bästa pc-spelen 2018

De 31 bästa pc-spelen 2018

Spontant framstår inte 2018 lika starkt som 2017, men på pappret är de ändå likvärdiga. I fjol delade vi ut betyget 85 procent eller högre till 33 spel, och i år är den siffran bara snäppet lägre, med 31 stycken. AAA-spelen må ofta ha trampat snett, men i gengäld har vi fått mängder av urstarka nische-titlar!

Nedan hittar du länkar till alla berörda recensioner, tillsammans med skribenter och betyg, och för ytterligare diskussioner kring 2018 hänvisar vi till det senaste avsnittet av vår podcast Spelrum. Trevlig bingeläsning, och vi på Svenska PC Gamer önskar alla våra läsare, lyssnare och tittare ett riktigt gott nytt år!

Låt oss hoppas på att 2019 för med sig mängder av härliga spelstunder också.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts