Åter till brottsplatsen: Josef Fares bekräftad för The Game Awards!

Åter till brottsplatsen: Josef Fares bekräftad för The Game Awards!

Bild: The Game Awards

I Norden är film- och spelregissören Josef Fares välkänd sedan tjugo år tillbaka (jag tycker fortfarande att Kopps är en smått fantastisk komedi) men för omvärlden presenterade han sig på allvar i fjol, under det numera klassiska “Fuck the Oscars”-utspelet under The Game Awards. Och nu gör han comeback!

Geoff Keighley, The Game Awards pappa, har nämligen tagit till Twitter för att bekräfta att Josef Fares kommer återvända till brottsplatsen, fast denna gång i from av presentatör. Josef Fares och hans studio Hazelight är också nominerade för sitt co-op-drama A Way Out (som Jerry blev mäkta förtjust i tidigare i år) i priskategorin “best game direction”, och av övrigt svenskintresse är även Villa Gorlllas flippervania Yoku’s Island Express nominering i kategorin “best debut indie game” (ett spel som Charlie beskrev som “rakt igenom älskvärt”).

Här är Geoff Keighleys tweet om Josef Fares comeback.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts