Sunset Overdrive släpps till pc ikväll, kolla in lanseringstrailern

Sunset Overdrive släpps till pc ikväll, kolla in lanseringstrailern

Efter en tids ihärdiga rykten och tilltagande bevis har Insomniac Games och Microsoft äntligen bekräftat att det tidigare Xbox One-exklusiva actionspelet Sunset Overdrive slutligen kommer till pc. Och det gör det redan ikväll (eller någon gång senare idag), något som lanseringstrailern här nedan bekräftar.

En tweet från Xbox-talesmannen Larry “Major Nelson” Hryb antyder dock att spelet inte kommer släppas via Steam och andra digitala plattformar, utan enbart via Microsoft Store (även om det inte sägs rakt ut, men det är just det som “Windows 10 PC” brukar betyda inom pr-världen). Insomniac Games har även de tagit till Twitter för att skoja lite med sig själva om “den bäst bevarade hemligheten inom spel”.

Någon produktsida för Sunset Overdrive finns inte ännu på Microsoft Store, men vi antar att den kan dyka upp lite när som helst, förmodligen tillsammans med en prislapp på 20 dollar om den tidigare Amazon-informationen visar sig stämma. Här är är lanseringstrailern för pc-versionen av Sunset Overdrive.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts