Sunset Overdrive på pc har granskats av ESRB

Sunset Overdrive på pc har granskats av ESRB

Redan i våras dök en pc-version av sandlådeactionspelet Sunset Overdrive upp på Korean Game Rating Board. Sedan dess har det varit tyst, fram tills nu det vill säga, då ESRB (amerikanska motsvarigheten till PEGI) alldeles nyligen har granskat en Windows-version av just Sunset Overdrive.

Mycket mer finns inte att säga om det hela just nu, bortsett från att utvecklarna Insomniac Games (som nu senast legat bakom det hyllade Spider-Man-spelet till Playstation 4) uttryckte intresse för en pc-portning redan för två långa år sedan. Att Microsoft agerade utgivare när det begav sig under 2014 (då spelet släpptes exklusivt till Xbox One) bör inte heller vara ett hinder, eftersom Microsoft är väldigt pc-vänliga nu för tiden och släpper alla sina förstapartsspel till Windows 10 via Play Anywhere-programmet.

Allt som återstår är med andra ord att vänta på en officiell utannonsering, och vi på PC Gamer både gissar och antar att vi kommer få ta del av den inom kort. Kanske redan den här veckan eller nästa?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts