Sunset Overdrive har också släppts till Steam, saknar multiplayerdel

Sunset Overdrive har också släppts till Steam, saknar multiplayerdel

Igår rapporterade vi att Sunset Overdrive äntligen skulle släppas till pc, efter flera veckor av rykten. Det verkade dock som att spelet enbart skulle släppas till Windows 10 via Microsoft Store (i alla fall enligt Microsofts Major Nelson) men nu har det visat sig att det också har lanserats via Steam!

Man behöver dessutom inte alls Windows 10 för att kunna spela spelet (Windows 8 duger utmärkt) och det “väldigt positiva” mottagandet hittills vittnar om en väldigt stabil portning, även om ihärdiga klagomål riktas mot de undermåliga mus- och tangentbordskontrollerna. Sunset Ovedrives multiplayerdel har också tagits bort för pc-releasen, men det är förmodligen ingen större förlust (jag visste inte ens att spelet hade multiplayer i dess originalutförande!) speciellt med tanke på den ytterst överkomliga prislappen på 20 euro.

Här är releasetrailern för Sunset Overdrive på pc.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts