Över 10 nya spel kommer utannonseras under The Game Awards

Över 10 nya spel kommer utannonseras under The Game Awards

Bild: Youtube

På lördag är det den 1 december. Alltså jo, på riktigt, och blott fem dagar senare, torsdagen den 6 december (även Finlands självständighetsdag!) är det dags för årets upplaga av The Game Awards. Som brukligt är det Geoff Keighley som leder spektaklet, och nu har han börjat hajpa sitt eget event.

I en tweet meddelar Geoff Keighley att man denna gång ämnar slå rekord, med över tio nya spelutannonseringar tillsammans med de traditionsenliga prisutdelningarna. Mycket mer vet vi inte för tillfället, men om fjolåret är något att gå efter så kan vi (förmodligen inte) vänta oss ett nytt utspel av A Way Out-regissören Josef Fares, eller varför inte en utannonsering av det nya Alien-spelet, eventuellt i samarbete med Hideo Kojima (som näst intill garanterat lär dyka upp under showen med sitt Death Stranding också, för i fjol var det en rätt stor grej).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts