Nya Ark: Suvival Evolved-expansionen Extinction är ute nu

Nya Ark: Suvival Evolved-expansionen Extinction är ute nu

Förra hösten blev Ark: Survival Evolved äntligen “klart” (recension), efter att ha funnit tillgängligt i early access via Steam sedan sommaren 2015. Och nu har överlevnadsspelet redan fått dess tredje expansion i ordningen i form av Extinction, som lägger till en helt ny karta som låter oss återvända till jorden.

Ark: Extinction kostar 17 euro och 79 cent via Steam, och mottagandet är just nu “väldigt positivt” baserat på 345 användarrecensioner. Dessutom, för att fira lanseringen av Extinction, är moderspelet Survival Evolved helt gratis att provspela fram till den 11 november (söndag), och om gratisperioden ger dig blodad tand så är fullversionen av spelet också prissänkt med 60 procent just nu (22 euro istället för den ordinarie prislappen 55 euro).

Studio Wildcard har givetvis även släppt en lanseringstrailer för Ark: Extinction. Vårt jordklot är sig inte särskilt likt, och fullständigt belägrat av diverse häftiga kreatur som dinosaurier, robotar, robotdinosaurier, vandrande träd, enorma fåglar, flygande fiskar och ett sött transportdjur som mest ser ut som en gosig boll.

Här är lanseringstrailern för Ark: Extinction.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts