Ny bild från Monster Hunter-filmen lovar gott

Ny bild från Monster Hunter-filmen lovar gott

Bild: Constantin Film

När de första fotografierna från inspelningen av den kommande Monster Hunter-filmen nådde internet tidigare den här månaden lät inte besvikelsen vänta på sig. Nu har man emellertid släppt den första officiella stillbilden från filmen, och den här gången ser det faktiskt ut som Monster Hunter!

Faktum är att Tony Jaas utstyrsel och svärd (som syns på bilden ovan, sida vid sida med huvudrollsinnehavaren Milla Jovovich) är närapå en exakt kopia av en karaktär från Monster Hunter: World (här intill).

Och det är ju bra, för de av oss som kände oss oroade över att filmen fullständigt skulle skita i allt som Monter Hunter faktiskt representerar i spelvärlden. Risken är förstås överhängande att överdimensionerade vapen och överdesignade utstyrslar inte fungerar lika bra live action som digitalt, men på det här sättet slipper vi åtminstone fundera alltför mycket över vad som kunde ha varit!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts