Nu kan du döda Sean Bean i Hitman 2

Nu kan du döda Sean Bean i Hitman 2

Hitman 2 släpptes förra tisdagen och har tagits emot med öppna armar, bland annat av oss. Redaktionens egna Erik Bergérus delade ut hela 88 procent i vår recension, och beskrev spelet som “mer av det goda med extra allt”. Och nu har mördarsimulatorns allra första elusive target gjort efterlängtad entré!

Elusive targets är, om du inte visste det, exklusiva uppdrag som du bara ges en enda chans att slutföra. Du måste dessutom utföra det under en specificerad tidsrymd (vanligtvis 14 dagar, så även denna gång) eller riskera att ditt tilltänkta mål glider genom fingrarna för evigt. Den här gången ger sig 47:an efter ingen mindre än Sean Bean, i ett uppdrag som passande nog kallas för “The Undying”, detta som en direkt nick till den brittiska skådespelarens otaliga dödsfall både på den vita duken och i tv-serier.

I Hitman 2:s universum gestaltar Sean Bean yrkesmördaren Mark Faba, en före detta MI5-agent som “bekräftats död otaliga gånger”, bara för att återigen dyka upp och ställa till med oreda. Så se till att ta honom av daga för gott den här gången, okej?

Här är en ny trailer för elusive target-kontraktet The Undying till Hitman 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts