Nu har Sunset Overdrive också dykt upp i Steams databas

Nu har Sunset Overdrive också dykt upp i Steams databas

Förra veckan skrev vi om att en pc-version av Sunset Overdrive hade synats av amerikanska granskningsnämnden ESRB, vilket fick oss att känna att en pc-version av Insomniac Games färgrranna Xbox One-exklusiva titel från 2014 är så gott som bekräftad. Och nu har bevisen hopat sig ytterligare!

Sunset Ovedrive har nämligen också dykt upp hos Steamdb (en sida som håller koll på när nya saker läggs till eller tas bort från Steam), eller snarare ett tills vidare namnlöst spel som ändå använder sig av Sunset Ovedrives key art. Allt som kvarstår är med andra ord (fortfarande) en officiell utannonsering, något som mycket väl kan ske nu i helgen under Microsofts XO18-event i Mexico City (Microsoft agerade ju utgivare för Sunset Ovedrive när det begav sig, och har dessutom sagt att Xbox Game Pass snart kommer till pc, och en pc-version av Sunset Ovedrive passar ju in i den planen rätt väl!).

Här är den ursprungliga lanseringstrailern för Sunset Overdrive från 2014.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts