Här är Henry Cavill som Geralt i Netflix The Witcher-serie!

Här är Henry Cavill som Geralt i Netflix The Witcher-serie!

Bild: Netflix

För drygt två månader sedan stod det klart att Superman- och Mission: Impossible-skådespelaren Henry Cavill hade fått rollen som Geralt i Netflix kommande The Witcher-adpation, endast en månad efter att han hade uttryckt publikt intresse för rollen. Och nu har Netflix släppt en första teaservideo!

Videon ser du här nedan, och med sina blott 23 sekunder och kolsvarta bakgrund säger den inte särskilt mycket, utöver att Geralt (och därmed Cavill) fortfarande kommer ha silvergrått, långt hår och bruna ögon (Cavills ögon är blåa i verkligheten). Han dricker även en trollbrygd, men eftersom han höjer sin blick och videon avbryts abrupt, så hinner vi inte se om hans ögon förändras till den kattlika blicken Geralt brukar få när han är påverkad. Videon avslutas med orden “coming 2019”, så premiären ligger kanske närmare i tiden än vi tidigare trott?

Här är vår första glimt av Henry Cavill som Geralt of Rivia.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts