Här är debuttrailern för Little Misfortune

Här är debuttrailern för Little Misfortune

I somras avslöjade svenska Killmonday Games Little Misfortune, en sorts själslig uppföljare till det psykologiska äventyrsspelet Fran Bow. Och nu har man, precis som utlovat, också släppt en trailer, där huvudrollen Little Misfortune umgås med sin nya “vän” Mr. Voice, i passande mysrysliga miljöer.

Utöver trailern har Litte Misfortune också fått en Steam-sida där vi kan läsa att spelet är “en interaktiv berättelse med fokus på utforskning och karaktärer, både söta och mörka, där dina val har konsekvenser”. Som sagt spelar man som Misfortune Ramirez Hernandez, en åttaårig flicka som ger sig ut i skogen för att finna evig lycka, och ge den till hennes mamma som gåva.

Andra spridda saker som vi kan förvänta oss av Little Misfortune är “klappbara djur” (hund, fisk, varg, katt, räv och Kraken), spadbeväpnade besök till djurkyrkogården, “riktiga människoröster”, försvunna barn, monster, kärlek, småbrottslighet samt ett soundtrack av Isak Martinsson och grafisk formgivning av Natalia Martinsson.

Little Misfortune släpps någon gång nästa år. Här är debuttrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts