Fansen vill föreviga “Grandma Skyrim” i The Elder Scrolls VI

Fansen vill föreviga “Grandma Skyrim” i The Elder Scrolls VI

Det är fortfarande något exotiskt med seniorer som spelar datorspel, något 82-åriga Shirley Curry redan har fått erfara i åratal. Förrförra hösten firade hon 300 let’s play-klipp med The Elder Scrolls V: Skyrim (i dagsläget har hon över 411 000 prenumeranter) och nu vill fansen att “Grandma Skyrim” ska förevigas.

Eftersom Shirley Curry kommer vara närmare 88 år gammal när The Elder Scrolls VI kommer ut (eller “Skyrim 6” som Shirley Curry kallar det i en Youtube-kommentar) är chanserna tyvärr rätt stora att hon aldrig kommer få chansen att spela det, något som fick fansen att starta en namninsamling i syfte att odödliggöra Shirley Curry, som “en NPC, unikt vapen eller plats” i The Elder Scrolls VI.

I skrivande stund har över 2000 personer skrivit på namninsamlingen. Om vi känner Bethesda rätt kommer de inte behöva övertalas särskilt hårt om ärendet, speciellt eftersom man gjort samma sak tidigare med Skyrim-karaktärren Erik the Slayer, som baserades på canceravlidne superfantasten Erik West.

Låt oss hoppas på större lycka för Shirley Curry!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts