Crackdown 3 har fått releasedatum och ny trailer med multiplayerfokus

Crackdown 3 har fått releasedatum och ny trailer med multiplayerfokus

Förra veckan fick Crackdown 3 officiella systemkrav, vilket slutligen övertygade oss om att det evigt försenade sandlådeactionspelet kommer släppas i början av nästa år som planerat. Och nu har vi fått ett spikat, definitivt datum, tillsammans med en ny trailer med fokus på multiplayer.

Crakdown 3 lanseras den 15 februari – över fyra år efter att det ursprungligen presenterades under E3 2014 – och i trailern nedan presenteras vi för 5v5-läget Wrecking Ball, som handlar om att förstöra så många saker som möjligt, inklusive skyskrapor, gångvägar och givetvis även dina fiender. Till skillnad från resten av spelet (det kommer också ha en enspelarkampanj där man kanske eller kanske inte spelar som Terry Crews?) är miljöerna väldigt Tron:iga och artificiella, men även smakfullt designade med generös mysbelysning i neon!

Här är den nya trailern för Crackdown 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts