Amazon hävdar att Sunset Overdrive släpps på fredag, kostar 20 dollar

Amazon hävdar att Sunset Overdrive släpps på fredag, kostar 20 dollar

Microsofts event XO18 kom och gick utan att nämna den hett omryktade och näst intill officiellt bekräftade pc-versionen av Insomniacs tills vidare Xbox One-exklusiva actiontitel Sunset Overdrive. Och nu har Amazon slängt ännu en klabb på elden, genom att meddela ett releasedatum.

Efter att “misstaget” uppdagades har dock Amazon tagit ner produktsidan för Sunset Overdrive, vilket gör att vi måste förlita oss till våra engelska kollegors uppgifter (vilket vi gör). Enligt Amazon kommer Sunset Overdrive släppas till pc den 16 november, nu på fredag (jo, på riktigt!) och säljas för den mycket överkomliga prislappen 20 dollar. Intressant nog listades inte Microsoft som spelets utgivare (som behandlade Xbox One-versionen som en förstapartstitel när det begav sig under 2014) utan snarare THQ Nordic, som tidigare distribuerat fysiska pc-versioner av Microsofts spel, däribland Halo Wars 2.

Vi på PC Gamer frågar oss dock stilla varför ingen vill bekräfta det här spelets existens? Det har varit mer än uppenbart att det kommer släppas redan i flera veckor, så vi kan bara anta att de finare detaljerna i kontraktet (mellan Microsoft och THQ Nordic?) ännu inte har fastställts. En väldigt, väldigt märklig situation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts