Skynda! Ladda ner Murderous Pursuits helt gratis idag!

Skynda! Ladda ner Murderous Pursuits helt gratis idag!

Murderous Pursuits är ett spel som flugit under de flestas radar. Det kan bäst beskrivas som ett multiplayer-mordmysterium/lönnmördarsimulator och trots ett hyfsat positivt mottagande har det kämpat att få tillräckligt med spelare.

Gissningsvis kommer det problemet lösas nu när utvecklarna Blazing Griffin ger bort Murderous Pursuits gratis. Om du laddar ner eller registrerar spelet till ditt Steam-konto innan klockan 18:00 imorgon (måndagen den 29e oktober) får du nämligen behålla spelet för alltid.

Enligt våra engelsktalande kollegor har detta haft en enorm effekt på antalet spelare. Just nu ligger nämligen dess dagliga peak på 150,000 spelare samtidigt. Om du vill göra dem sällskap ska du alltså skynda dig att ladda ner spelet nu. Annars får du betala den vanliga prislappen på runt 200 kronor.

Vill du se mer av spelet innan du gör den här icke-investeringen har vi en trailer från dess release här:

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts