Microsoft planerar ta Xbox Game Pass till pc:n

Microsoft planerar ta Xbox Game Pass till pc:n

I våras lanserade Microsoft tjänsten Xbox Game Pass, som inkluderar en lång rad olika spel för 99 kronor i månaden, däribland förstapartstitlar som Sea of Thieves samma dag som de lanseras. Vi pc-spelare har kunnat dra nytta av valda titlars Play Anywhere-funktionalitet, men nu väntar propert pc-stöd!

Under en telekonferens med investerare har nämligen Microsofts vd Satya Nadella sagt att “Game Pass på pc kommer vara en stor del [av stärkandet av Microsofts spelcommunity]”. Någon mer information får vi inte, men det hela låter rätt definitivt, vilket alltså skulle göra Xbox Game Pass ännu mer attraktivt för oss pc-spelare.

Utöver Sea of Thieves har också Play Anywhere-spel som State of Decay 2 och Forza Horizon 4 ingått i tjänsten i år, tillsammans med konsolversionerna av bland annat Fallout 4, Doom och Dirt 4. Om Satya Nadella får som han vill kommer alltså Xbox Game Pass, förhoppningsvis, även börja erbjuda pc-versioner av de tre sistnämnda titlarna (eller åtminstone några andra spel av motsvarande värde)  och det vore ju rätt kul. Fortsättning följer!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts