Hitman firar Halloween med tidsbegränsad gratisepisod

Hitman firar Halloween med tidsbegränsad gratisepisod

I förrgår avslöjade Io Interactive det första elusive target-kontraktet för Hitman 2, där vi kommer få chansen att döda ingen mindre än Sean Bean. Men detta innebär inte att danskarna glömt bort det förra Hitman-spelet, och från och med kl. 18:00 ikväll kommer Colorado-episoden bli helt gratis att spela!

Erbjudandet är dock tidsbegränsat, och exakt hur länge det varar vet vi inte, men förmodligen månaden ut med tanke på att det kallas för Halloween Pack. Du behöver inte äga något tidigare Hitman-material för att spela det här, men utifall du får blodad tand så pågår också en stor Io Interactive-rea på Steam just nu (studion firar tjugo år!) där Game of the Year-utgåvan av just Hitman ingår, och säljs för överkomliga 17 euro och 19 cent. Du kan läsa mer om Hitman Hallowen Pack på Io Interactives hemsida för de exakta detaljerna.

Här är trailern för Halloween Pack till Hitman.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar