Sea of Thieves-uppdatering lägger till ny zon, ny questtyp och roddbåtar!

Sea of Thieves-uppdatering lägger till ny zon, ny questtyp och roddbåtar!

“Det tar sig” sade pyromanen. Bokstavligt talat. Den nya uppdateringen till Rares co-op-rövare Sea of Thieves är nämligen ute nu och kan skryta med några riktigt stora nyheter, däribland en ny vulkanisk zon, en helt ny questtyp och roddbåtar, som gör det lättare att frakta kistor och material till skeppet.

Forsaken Shores, som uppdateringen heter, har även fått en genomgångsvideo som du kan glo på här nedan. Den nya quessttypen kräver lite mer försiktigt äventyrande än tidigare, eftersom den inkluderar fraktande av sköra föremål som flaskor (går sönder om du tappar dem i golvet), exotiska tyg (ruttnar om de blir våta) och plantor (som dör om de inte vattnas med jämna mellanrum). Belöningen för utfört uppdrag bestäms sedan på skicket materialet är i när det levereras, vilket ger Sea of Thieves ett nytt välbehövligt färdighetslager (hoppas vi).

Vi på PC Gamer har ju streamat Sea of Thieves otaliga gånger tidgare via vår Youtube-kanal, dock främst innan och kring lanseringen i våras (recension), så vem vet, kanske är det dags för ett återbesök någon gång under de kommande torsdagskvällarna? Här är genomgångsvideon av Forsaken Shores-uppdateringen till Sea of Thieves.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts